Auto krāsošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Golds, SIA

"Saknītes" , Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Auto evakuācija, Auto SOS, Auto evakuēšana, Auto evakuators., Auto krāsošana Valmierā, Rem Sport, remontējam, sagatavojam sporta auto Valmierā.

Gumarek, SIA

"Ķepaiņi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Auto remonts, apkope, auto virsbūves remonts, ģeometriskā atjaunošana, krāsošana , restaurācija., Tehniskā apkope, balansēšana, kompjūterdiagnostika, metināšana, auto krāsošana , pulēšana, serviss, auto

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Autokrāni, auto lifti, (car lifts).

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.
1

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
Apraksts:

Visa veida auto apkalpošana Imantā. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no apkopes un beidzot ar automašīnu atjaunošanu. Nepieciešamības gadījumā atvedīsim Jūs un Jūsu transportlīdzekli uz darbnīcu. Mēs piedāvājam transporta pakalpojumus par labākajām cenām Rīgā, mūsu klientiem.

  • 1 Auto remonts, apkope

IMA autoserviss, SIA

Virkas 24, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
, Kuldīgā, auto krāsošana , motoru eļļas, smērvielas. kondicionieru uzpildīšana., Auto krāsošana , krāsotava. Auto kondicionieri, auto krāsošana .

INserv.lv, veikals

Remtes 21, Rīga, LV-1046
atslēga ar reversu, atslēgu skapīši, atsvars, augstspiediena mazgātājs, aukla atzīmēšanai, ausu ieliktņi, auto , ķīmija, auto palaišanas iekārta, automašīnu piederumi, āķis, āmurs, bagāžas gumija, bagāžas siksna,

Iglit, SIA

Rāmuļu 41, Rīga LV-1005
ģeometrijas atjaunošana, bamperi, plastmasas detaļas, stiklu maiņa, stiklu ielīmēšana, automašīnas krāsošana , strāvas regulētāji, industriālās riepas, riepu uzlikšana, disku valcēšana, disku metināšana, disku krāsošana

Instrumenti, veikals

Stacijas 36, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Auto instrumenti, Instrumenti Valmiera.

Ivara Mūrnieka serviss, SIA

Dzirnavu 18, Saldus, Saldus nov., LV-3801
automašīnu virsbūvju krāsošana , vieglo automašīnu krāsošana ., Auto transportēšana, auto SOS palīdzība.

JD Auto, SIA

Priežu 21, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Auto rezerves daļas, auto remonts, autoserviss, virsbūves remonts, krāsošana , ritošās daļas remonts,, Sporta auto būve Limbažos.

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

JJ un KO, Autoserviss

Kalna 2b, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Autoserviss, autoremonts, apkope, krāsošana , diagnostika, virsbūves remonts, elektrosistēmas diagnostika, Auto remonts, autoserviss Siguldā.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

JVauto, SIA

Limbažu 1, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Mūsu galvenie pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts un krāsošana ✓ Auto ģeometrijas atjaunošana ✓ Auto restaurācija ✓ Avarējušu transportlīdzekļu atjaunošana ✓ Virsbūves paneļu remonts/maiņa ✓ Lukturu pulēšana/krāsošana ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Metināšana

Jaks V, SIA

Katlakalna 1, Rīga, LV-1073
Fasādes, logu un citu konstrukciju mazgāšana, attīrīšana, krāsošana , remonts.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.